Automate your Marketing
with Womplify




 
Mom to 3: Amni, Fawwaz & Fahri
The adventure of a working mom & half time housewife (of course, a part time penggubah hantaran)
By: limau nipis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Jan-2009 02:49 Email | Share | | Bookmark
MRSM PT 93/95 gathering

Space & wife, Salena, En Azmi & Alla
Space & wife, Salena, Azmi & Alla
My kids gi melompat jap
View all 17 photos...
Venue: Bora-bora Ombak, Ampang
Time: 12.30 p.m.

Attendance (of ex-PT).. a very small gathering:

1. Salena
2. Space & family
3. Azzam & family
4. Jemi / Azmi Daud
5. Blet
6. Aida & family
7. Alla & husband

Thanks to Space for being the organiser of this small event
and Alla for suggesting the venue.. macam Bora-bora Ombak tu kitaorang yang punya!
Salena datang bawa kek, anak-anak aku semua ingat auntie bawak kek itu
Azzam yang datang dari Kelate tu, semangat kental beb datang gathering. Anak-anak dia cun, cam Mat Salleh
Jemi yang bujang sekejap sebab isteri balik kampung
& Blet yang menjadi tetamu kehormat, kiteorang dah kenyang baru ler nampak muka member niee

Insya' Allah.. this gathering will make storm for a much bigger one.

P/S: Thanks to Pn Majistret sebab chip in duit.. anak-anak aku makan free courtesy of Auntie yang bawa kek tu


All smiles


Tuesday, 7-Oct-2008 03:06 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Izan kepada Yang

frame untuk cek hantaran
shoot up dekat frame
kasut & tas tangan Sembonia
View all 15 photos...
Theme: English style flowers
Colours: Maroon and white


Alhamdulillah, musim raya sudah berlalu... baru naik kerja hari nie

Cuti Ahad lepas, sebab dah janji dengan Izan nak sediakan hantaran kahwin (nikah pada 12/12/2008, insya Allah), Aida siapkan hantaran daripada Izan kepada Yang

Izan is my BIL, while Yang will be my future SIL

Tema yang Izan request, merah & putih.. Tapi jangan tertipu dengan gambarnya. Saya gandingkan dengan riben warna maroon & bunga putih. Warna bunga biar naik! The concept would be English style flowers

Of course, the hardest part will be making the flowers.. digadingkan dengan 3 jenis bunga, untuk dapat feel English style gitu (yes, I love English style!). Dah siap bunga-bungaannya, harus laju kusiapkan kerja menggubah

Hantaran Izan kepada Yang (9 dulang):

1. Cek hantaran
2. Kasut & handbag
3. Perfume set
4. Sirih junjung
5. Kain sembahyang & sejadah
6. Bakul buah-buahan
7. Handphone
8. Barang kemas
9. Al-Quran & rehal


*Highlight warna merah, barang belum dapat lagi dari Izan . Of course, will update the photos later to include the 3 dulangs

I really LOVE this gorgeous frame...



Bunga-bungaan meliar di bakul buah-buahan



Saya mengambil tempahan menggubah barang hantaran for a minimal fee. Lagipun dalam keadaan minyak naik nie, apa kata grab the opportunity untuk mencari penggubah barang hantaran yang cost saving gitu

Servis sekitar KL & Selangor ok. Kalau luar KL / Selangor, maybe boleh discuss further through e-mail.

Segala barang hantaran perlu dihantar ke rumah saya, dan lepas siap.. angkut sendiri dari rumah saya juga

Ya, for such a minimal fee; HANYA 2 perkara yang saya caj:
1. Consultation dengan client mengenai konsep yang diinginkan
2. Barang-barang untuk menghias hantaran


HANYA kos minyak kereta tak termasuk dalam budgetku
Dulang hantaran juga tiada.. nanti business kuberjaya, baru ku budget beli dulang hantaran k...

Please e-mail me for further info: limaunipis (at) gmail (dot) com

-Aida-


Tuesday, 5-Feb-2008 08:28 Email | Share | | Bookmark
2 bulan sudah berlalu...

Fahri..
..menangis..
..sebab gatal..
View all 36 photos...
Fahri kena chicken pox!
Anak-anak nak ambil gambar bertiga
Kneduri kawan suami di Pontian
Gambar Fahri.. Fahri dan Fahri
Oh Amni dah pandai mekap!
Fawwaz pun suka main dengan adik


Wednesday, 5-Dec-2007 02:06 Email | Share | | Bookmark
Updates! Updates!

Fawwaz & Fahri.. my 2 sweet boys
Makan pizza kat Bangi
Fawwaz tgh sengih, baru baik chicken pox
View all 17 photos...
Since I just saw Aini update her FP quiet frequently.. I am going to upload some pics.
Dengan harapan, moga saya rajin upload pics lepas ni

Sequence of events:
The kids eating pizza at Bangi
Waiting inside the car while the rains pattering the windows
Siti's wedding (my wonderful friend)
Kitchen @ Mak Su's house
Fawwaz's 3rd birthday celebration (time Amni, makan sate Kajang)


Sunday, 16-Sep-2007 23:58 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Siti & Fahmee

Fahmee: Belt & Wallet
 
Fahmee: Shirt & slack
View all 14 photos...
Hujung minggu dihabiskan dengan menyediakan hantaran Siti & Fahmee

Warna tema hantaran Siti: Purple & Pink
Warna tema hantaran Fahmee: Blue & Pink
Tema: Floral - supposed to be English style

I am doing this for Siti, hope you love it


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net